By Rockland bedrijfskleding hotelscholen

 

By Rockland levert bedrijfskleding voor unieke projecten in samenwerking met Nederlandse ontwerpers. We realiseren het gehele traject van ontwerp tot gereed product voor uw medewerkers in stijl van uw bedrijf, want het draait om die unieke identiteit en uitstraling. We werken samen met de bekende Nederlandse modeontwerpers tot de net afgestudeerde ontwerpers, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Steeds meer (hotel)scholen weten By Rockland bedrijfskleding te vinden om onze unieke aanpak in samenwerking met Nederlandse modeontwerpers, de kleine oplage bedrijfskleding die we kunnen produceren en onze duurzame aanpak. Mens en milieu staan bij ons centraal.


Meer over het MVO van By Rockland bedrijfskleding vindt u hier.

By Rockland heeft de eer gehad om in 2020 het hele project bedrijfskleding voor NHL Stenden Hotel Management School te ontwerpen, produceren en te leveren. Alle studenten worden de komende jaren gekleed in By Rockland en zullen hun praktijk lessen volgens in comfortabele, duurzame en fashionable kleding.

Hieronder een sfeerimpressie van de bedrijfskleding voor NHL Stenden Hotel Management School.

Momenteel ontwerpen wij tevens voor het bijbehorende Notiz hotel en al het personeel van het Notiz hotel zal in 2022 gekleed gaan in bedrijfskleding van By Rockland.

NHL Stenden Hotelschool bedrijfskleding By Rockland 

NHL Stenden Hotelschool bedrijfskleding By Rockland