Over ons

By Rockland is in 2018 opgericht door Sofie Rockland om duurzame bedrijfskleding in de markt te zetten, ontworpen door Nederlandse modeontwerpers.

Rockland heeft een achtergrond in confectie: ze deed een modeopleiding bij AMFI (Amsterdam Fashion Institute) en werkte jarenlang als inkoper bij Stylefair International en reisde veel naar het Verre Oosten voor alle producties. De duurzame drijfveer van By Rockland is deels hieruit ontstaan. Rockland wilde nooit meer in het Verre Oosten produceren.

Sofie: “We produceren alleen in Europa en werken met kleine ateliers, zodat we ook in kleine oplagen kunnen produceren en niet aan extreem grote minima verbonden zijn. We gebruiken zo veel mogelijk duurzame materialen; gerecycled, of GOTS-gecertificeerd.”

De klanten van By Rockland zijn gericht op zoek zijn naar bedrijfskleding die ons onderscheiden. Klanten die echt iets anders willen. Denk aan hotels, musea, scholen en ook zorginstellingen. Het zijn bedrijven die de kar willen trekken op het gebied van duurzaamheid, maar ook willen laten zien dat bedrijfskleding anders kan.

Inmiddels heeft By Rockland in een zeer korte tijd hele, trouwe merken aan zich weten te binden en zijn er voor 2022 al prachtige projecten in ontwikkeling voor musea, hotels en zorginstellingen.

 

By Rockland B.V.

Bloemstraat 150 hs 

1016 LJ Amsterdam

Nederland 

info@byrockland.com

Tel: + 31 (0) 20 358 45 93

KVK 71221018

BTW NL8586.29.665.B01