By Rockland bedrijfskleding hotels

 

By Rockland levert bedrijfskleding voor unieke projecten in samenwerking met Nederlandse ontwerpers. We realiseren het gehele traject van ontwerp tot gereed product voor uw medewerkers in stijl van uw bedrijf, want het draait om die unieke identiteit en uitstraling. We werken samen met de bekende Nederlandse modeontwerpers tot de net afgestudeerde ontwerpers, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Vele hotels musea weten By Rockland bedrijfskleding al te vinden om onze unieke aanpak in samenwerking met Nederlandse modeontwerpers, de kleine oplage bedrijfskleding die we kunnen produceren en onze duurzame aanpak. Mens en milieu staan bij ons centraal en daarnaast zit hospitality in ons DNA. By Rockland wordt beoordeeld met een 9/10 als het gaat om service. 

In de afgelopen jaren hebben we de eer gehad om voor grote opdrachtgevers als Hotel Jakarta by Westcord, Nhow hotel Amsterdam, Casa hotel Amsterdam en The Market hotel Groningen de bedrijfskleding te ontwerpen, produceren en met de grootste zorg uit te leveren. 

Deze prachtige hotelmerken hebben reeds gekozen voor de bedrijfskleding van By Rockland en beoordelen ons met een 9/10 op service en kwaliteit.

Kimpton de Witt duurzame bedrijfskleding By RocklandHotel Casa duurzame bedrijfskleding By RocklandA Bloc bier duurzame bedrijfskleding By RocklandRally Coupe des 5 duurzame bedrijfskleding By RocklandTheehuis het Bluk duurzame bedrijfskleding Nhow Amsterdam duurzame bedrijfskleding By Rockland Restaurant Wyers duurzame bedrijfskleding By RocklandHet Arresthuis duurzame bedrijfskleding Van der Valk Amsterdam Amstel duurzame bedrijfskleding By RocklanSuper Lyan cocktailbar duurzame bedrijfskleding Van der Valk duurzame bedrijfskleding By Rockland