By Rockland bedrijfskleding musea

 

By Rockland levert bedrijfskleding voor unieke projecten in samenwerking met Nederlandse ontwerpers. We realiseren het gehele traject van ontwerp tot gereed product voor uw medewerkers in stijl van uw bedrijf, want het draait om die unieke identiteit en uitstraling. We werken samen met de bekende Nederlandse modeontwerpers tot de net afgestudeerde ontwerpers, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Steeds meer musea weten By Rockland bedrijfskleding te vinden om onze unieke aanpak in samenwerking met Nederlandse modeontwerpers, de kleine oplage bedrijfskleding die we kunnen produceren en onze duurzame aanpak. Mens en milieu staan bij ons centraal.


Meer over het MVO van By Rockland bedrijfskleding vindt u hier.

By Rockland heeft de eer gehad om eind 2021 het hele project bedrijfskleding voor Depot Boijmans Van Beuningen uit te voeren. Zowel het personeel als de bezoeker dragen onze kleding en als hoogtepunt droeg Willem Alexander tijdens de opening onze Tyvek jas.

Hieronder een sfeerimpressie van de bedrijfskleding voor Depot Boijmans Van Beuningen, te weten het spiegelgebouw in Rotterdam.

 

Koning Willem Alexander in By Rockland bedrijfskledingBy Rockland bedrijfskleding Depot Boijmans Van Beuningen Bedrijfskleding By Rockland Depot Boijmans van Beuningen