Ontdek duurzame bedrijfskleding op de Independent Hotel Show

Ontdek duurzame bedrijfskleding op de Independent Hotel Show

De Independent Hotel Show in Amsterdam is een beurs die zich richt op de 
hospitality-industrie en specifiek op onafhankelijke hotels en boutique hotels.

Hier worden de nieuwste ontwikkelingen en trends gepresenteerd op het gebied van hotelinrichting, technologie, marketing en natuurlijk ook bedrijfskleding. Ook dit jaar zal By Rockland bedrijfskleding aanwezig zijn op stand E49. De show vindt plaats op 14 en 15 maart.
By Rockland is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling en
productie van duurzame en verantwoorde bedrijfskleding. Het bedrijf heeft een
duidelijke visie op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfskleding die passen bij de huisstijl en behoeften van het bedrijf. Op de Independent Hotel Show zal By Rockland haar nieuwste collectie bedrijfskleding presenteren en geïnteresseerde hoteliers kunnen hier de verschillende mogelijkheden ontdekken.

Door het gebruik van duurzame materialen, Europese producties en milieu vriendelijke productieprocessen, kunnen hoteliers bijdragen aan een betere
wereld voor toekomstige generaties, terwijl ze tegelijkertijd hun medewerkers
voorzien van professionele en comfortabele bedrijfskleding. Maar dat is niet het enige waar By Rockland zich op richt. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan de uitstraling van de kleding en de beleving die het hotel wil bieden aan haar gasten. Daarom bieden ze custom-made oplossingen die passen bij de huisstijl en behoeften van het hotel. Zo kan de kleding niet alleen comfortabel zijn voor medewerkers, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling en merkbeleving van het hotel.
Als u geïnteresseerd bent in duurzame en verantwoorde bedrijfskleding die perfect
past bij uw hotel, bezoek dan stand E49 op de Independent Hotel Show in
Amsterdam.

Hier kunt u kennismaken met By Rockland en hun nieuwste collectie bedrijfskleding ontdekken. Door te investeren in duurzame bedrijfskleding, draagt u bij aan een betere wereld en biedt u uw medewerkers een professionele en
comfortabele werkomgeving